ПОДДРЪЖКА

Инспекция на спортна площадка и зона за игра и рекреация.

    Редовната инспекция ще Ви помогне да разберете употребата и рисковете на Вашата спортна площадка.При използването и  може да има съществена разлика в рамките на всяка зона за спорт - те могат да се използват по различни начини в различни моменти. Правилната и честа инспекция на спортната площадка, ще Ви позволи да наблюдавате използването и да се справяте с всички проблеми, които могат да поставят в риск ползвателите.

Ние от "Мулти парк" ООД можем да Ви помогнем с това ,като всяка инспекция, която извършваме  е фокусирана върху функционалността на оборудването,моментното състояние на настилката и инсталираните съоръжения, цялостен анализ и пълен доклад за състоянието на спортната площадка и/или зоната за игра.   

 

Поддръжка и ремонт.  

   Поддържането и опазването на Вашата спортна площадка е от жизненоважно значение за осигуряване на безопасността на ползвателите, ефективността и дълготрайността на оборудването и настилките.

Ремонтът може да направи така, че съоръженията да изглеждат като нови, гарантиращо по-дълги години използване на инсталираното оборудване и настилки. Икономиите, направени при подмяната на старо или повредено оборудване с  чисто нови, могат да бъдат доста значителни и е опция, която  наистина си заслужава да бъде разгледана.