СПОРТНИ ПЛОЩАДКИ В ОБЩИНА СОФИЯ-РАЙОН СЕРДИКА

В Община София,Район Сердика бяха изградени 2 фитнеса на открито с настилка от ударопоглъщащи каучукови плочи. Обектът беше успешно завършен на 30.12.2020 год. Площадките се намират до бл.69, кв. „Банишора“ и пред бл. 213, кв. „Фондови жилища“.

 Екипът на ИНФРА КОНЦЕПТ ЕООД подходи професионално при изпълнението на обекта, като вложените материали отговарят на стандартите за безопасност спрямо действащата нормативна уредба. Бяха извършени следните дейности: Демонтаж и извозване на съществуваща настилка от бетонови плочи и бетонови бордюри, разбиване и извозване, Демонтаж на метални съоръжения за игра и извозване до депо, Премахване на храсти и издънки и извозване на растителна маса, Доставка и полагане на бет.ивица 10х25х50, вкл. бетон C12/15, рязане и фугиране, доставка и полагане на настилка от ударопоглъщаща настилка каучукови плочи – с размери 40/40/3см. с цвят червен, жълт и зелен. На 2-те площадки беше доставена и монтирана мултифункционална станци за фитнес на открито. Всички строително-монтажни работи бяха извършени в съответствие с нормативните изисквания на Република България. При изпълнение на обектите ИНФРА КОНЦЕПТ ЕООД  доказа, че е лидер в своята област и разполага с компетентни специалисти, които реализират бързо и качествено проектите си.

  С изграждането на новите спортни площадка в Община София, Район Сердика, ръководството на общината още веднъж доказа своята последователност в осъществяването на политика за създаване на по-благоприятни условия за живот, за стимулиране на спорт и игри на открито.