Саморазливна каучукова настилка

Саморазливната каучукова настилка има много приложения и цветово разнообразие. Чрез полагането на саморазливната настилка може да се твори, да се създава разнообразни форми, цветове и дизайни. Саморазливната настилка може да се прилага върху равномерни, дъговидни или наклонени повърхности и се адаптира перфектно към тези контури в носещия слой на основата. Саморазливната настилка “MultiTwo – Е” има разнообрана цветова гама: червен, жълт, бежов, слонова кост, кафяв, перлен, тъмно сив, лилав, светло сив, черен, 5 нюанса на зелено, 6 нюанса на синьо, оранжев, охра, розе.

 Саморазливната настилка се състои от първи пласт SBR гранули, които се смесват със ароматен биндер, и втори слой EPDM гранули със свързващ ароматен или алифатен биндер в зависимост от избрания цвят на EPDM гранулите. Предимствата, които има саморазливната настилка освен цветовата гама и възможност за изобразяване на всякакви дизайни могат да се добавят и високата устойчивост на абразия; устойчивостта на UV лъчи; устойчивост на високи и ниски температури; устойчивост на вода и много други.

Саморазливната настилка “MultiTwo – Е” има разнообразни приложения. Може да се положи на открити и закрити многофункционални спортни игрища, гимнастически тепихи,силови и лекоатлетически пътеки, хиподруми, басейни, мокри подове и помещения, детски площадки, колоездачни, спортни и пешеходни пътеки, машини и генераторни помещения, фитнес зали и салони.

Чрез саморазливната настилка “MultiTwo – Е” може да се създаде не само удобство като настилка, но и чрез цветово разнообразие може да се пресъздадат и най-смелите желания на клиента.