ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ НА КАУЧУКОВИ ПЛОЧИ

Ударопоглъщащите каучукови плочи са екологичен продукт, произведен в заводски условия от

полиуретанова смола /биндер/ и 100% рециклиран, ревулканизиран каучук на гранули /SBR/. Процесът на вулканизация създава плътна структура, характеризираща се с отлична еластичност и якост на опън и скъсване.

Ако ви предстои обновяване на дворното пространство във вашата детска градина и търсите настилка, която да отговаря на съвременните стандарти на детската игра, изискванията за хигиена, устойчивост, и безопасност по БДС EN 1177, с която да създадете функционална и комфортна среда - ударопоглъщащите каучукови плочи са точният избор !

Върху настилката от каучукови плочи може да се изгради площадка за обучение по БДП. Докато се забавляват, децата ще учат правилата и пътните знаци лесно и безопасно. Децата могат да практикуват и познати игри като Дама, Не се сърди човече и др., които с ярки и стимулиращи цветове, провокират въображението и двигателната им активност.

За монтаж на каучуковите плочи, използвайте нашето PU лепило MULTIFLEX RUBBER, което ще осигури дълъг експлоатационен живот и висока механична якост на настилката.