Ново предложение от Melos - Melos Stone

Melos Stone - Настилка в цветовете нa твоя любим отбор. 

 

Световните шампиони са във вихъра си. Сега има настилка за клубове и истински фенове, с перфектно оформени цветове, а дори и с логото на отбора, за най-големите запалоянковци.

 

 

   За клубовете: Можете да направите уникално подобрение на настилката на стадионите, офисите и музейте си с Melos Stone. Това е перфектен избор за тези, които искат да бъдат посрещнати от логото на техния отбор. Melos могат да произведат всякакви мотиви, знаци, имена и номера, като те се вписват перфектно в настилката.

 

   За феновете: С Melos Stone, можеш да донесеш в дома си своя собствен футболен дизайн. Melos Stone може лесно да бъде инсталиран навън на тераса, във входни зони или на алеи. Настилката е с ярки цветни акценти, дълго устойчива и висококачествена.

 

Всякакви цветни комбинации до монохромен сив камък са възможни. Но всъщност настилката Melos Stone не е толкова сложна, колкото звучи името й. Гранулата се състои от еластичен каучук, който е почти толкова стабилен и не се хлъзга, колкото камък, благодарение на високата твърдост на материала (експертите я наричат “90 Shore A”). Гранулите се смесват с лепило на място, полагат се върху гладка основа и се заглаждат.

За тези, които се интересуват от технологията: Настилката Melos Stone съдържа приблизително 10кг. материал на квадратен метър. Тя не се хлъзга, устойчива е на атмосферните влияния, лека и водопропусклива. Настилката Melos Stone е абсолютен лидер и определено хваща окото на фенове и отбори.

 

 

 

Източник: melos-gmbh.com