„Мулти парк“ ООД се утвърди на международните пазари

Скоро след като фирмата стана един от лидерите на българския пазар в изграждането на детски и спортни площадки и производство на ударопоглъщаща каучукова настилка от най-висок клас,  „Мулти парк“ ООД се утвърди и на международните пазари. Компанията реализира пилотния си проект в Израел, където събуди възхищението на клиенти и експерти.

 

„Мулти парк“ ООД се утвърди като водещ износител на каучукови ударопоглъщащи настилки, като успешно реализира продукцията си на европейските и световните пазари. Настилките, които произвеждаме са единствените в България отговарящи на международния стандарт TÜV, което удостоверява високото им качество пред нашите многобройни български и чуждестранни клиенти.

 

На територията на Израел, „Мулти парк“ ООД работи съвместно с най-голямата израелска компания, изграждаща зали и съоръжения за актуалния в световен мащаб спорт кросфит. Компанията притежава и ексклузивните права за провеждане на състезания по кросфит в Израел. Заедно изградихме едно изключително модерно съоръжение, което отговаря на всички международни стандарти за качество. Съвместната ни ползотворна работа открива пред нас и много нови възможности, тъй като водещи експерти дадоха изключително висока оценка на реализирания проект.